Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Sistarea furnizării apei potabile în comuna Lunca Corbului,în data de 13 iunie...

Sistarea furnizării apei potabile în comuna Lunca Corbului,în data de 13 iunie 2024

pub@stiridepitesti

Sistarea furnizării apei potabile în comuna Lunca Corbului,în data de 13 iunie 2024

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în comuna Lunca Corbului, în ziua de joi 13.06.2024, între orele 8 – 18, fiind afectaţi utilizatorii din satul Lunca Corbului.
Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrării de racordare a conductei nou executate în comuna Lunca Corbului la reţeaua de apă existentă în cadrul proiectului „Relocare, protejare reţele de alimentare cu apă aferente investiţiei Proiectare şi execuţie Drum Expres Craiova – Piteşti, Tronson 4 – Lunca Corbului“.
Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Director General
Mihail Marinescu

Exit mobile version