După arestarea italianului Nicola Inquieto, antreprenor care a construit la Pitești sute de apartamente și care este acuzat că a spălat bani pentru  Dei Casalesi condus de Michele Zagaria, am intrat în posesia unei informații conform căreia încă un cetățean italian din Pitești lucrează pentru mafia italiană. Spuneam în această vară că Fabio Lanzafame, deținătorul unui club din Pitești,ar face parte dintr-o grupare din Siracusa care se numește Santa Paola, și că afacerile sale nu ar fi tocmai curate.
Iată că informația s-a confirmat, Fabio Lanzafame fiind reținut în Italia într-un dosar care are legătură cu Nicola Inquieto. Mai exact, Lanzafame a început să coopereze cu autoritățile italiene, acuzându-i pe Inquieto și pe Michele Zagaria de activități ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

Apărarea lui Inquieto are însă altă variantă, spunând că Lanzafame ar fi avut o dispută economică cu Inquieto și, din acest motiv, ar fi adus acuzațiile în joc.

Syracusan prin naștere și român prin adopție, fostul șef al Planetwin 365 este investigat pentru că este liderul unei asociației ilegale de pariuri și jocuri online.
Presa italiană scrie despre Lanzafame că syracusan de naștere și rezident în Pitești (România), a fost considerat în partea de sus a unei asociații criminale care este formată din patru grupuri criminale diferite, el conducând casa de pariuri Planetwin 365.

Acuzația care i se aduce este că prin Planetwin 365 s-au desfășurat activități ilegale de colectare mize, prin site-uri online.
Vom reveni!