Vineri, vremea va fi în general închisă, cu precipitații mai ales seara și noaptea. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze și lapoviță sau ploaie ceea ce va determina apariția poleiului. În dimineața zilei de vineri grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12…16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad. Spre seară, cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de 1 grad.

La munte va fi ger. Temperaturile vor scădea semnificativ. Meteorologii prognozează -3°C la amiază și -11°C pe timpul nopții. Ninsorile vor fi abundente, iar vântul va sufla în rafale de 24 km/h pe timpul nopții. Vremea deosebit de rece se va menține și în weekend, la munte, dar ninsorile se opresc.