Luni, valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior, cu precădere în vestul și în nord-vestul țării, unde se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, în timp ce în restul teritoriului vor rămâne mai mari decât acestea. Cerul va avea înnorări, mai persistente pe parcursul nopții când va predomina nebulozitatea joasă stratiformă. Trecător va ploua în regiunile vestice, la munte la altitudini mari precipitațiile vor fi mixte, iar în restul teritoriului pe arii restrânse va fi burniță și ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar noaptea și în sudul Moldovei și în Muntenia.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 grade in zonele cu ceata persistenta și 17 grade in zonele de deal din Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade. Local în zonele joase de relief se va forma ceață.

MARTI

Valorile termice vor continua să scadă în majoritatea regiunilor, însă se vor menține mai ridicate decât mediile multianuale, cu precădere în centru și în sud. Cerul va fi mai mult noros. Va ploua local în jumătatea de vest a țării, la munte la altitudini mari precipitațiile vor fi mixte, iar în restul teritoriului pe suprafețe mici va fi burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Muntenia și Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, între -6 și 5 grade. Local în zonele joase de relief va fi ceață.

MIERCURI

Vremea va fi în general închisă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele normale în vest și sud și apropiate de mediile climatologice în restul teritoriului. Local în sudul țării și izolat în rest se vor semnala ploi slabe ziua și precipitații mixte pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe arii restrânse va fi ceață, posibil asociată cu burniță.