Așa cum v-am obișnuit, Știri de Pitești prezintă în continuare lista transferurilor, înainte de a fi oficiale. Cea mai nouă achiziție pentru FC Argeș, se pare a fi un tânăr de 19 ani de la Călărași, pe numele lui Vilsan. Nicolae Dică a avut o selecție efectuată la Bradu, unde s-au prezentat fotbaliști din toată țara, și de unde a ales. Așadar, lista arată așa, până acum:

Buhăescu, Tofan, Șerban, Năstăsie, Șerbănică, Oancea, Popescu și Vișa. De la Pandurii au mai fost aduși Denis Brînzan și talentatul Andrei Blejdea. De asemenea, Dică a mai covocat pe tânărul David Angelo Cocian, iar zilele trecute pe Vilsan de la Calarași. Pe 24 iunie va avea loc reuniunea de lot.

A mai fost transferat de la Pitești, un fotbalist care promite, în vârsta de 17 ani, Eduard Niță. Știți câți bani iau copiii aștia de la noi, care vor freca banca lui Dică în sezonul următor (juniorii)? 3 (TREI) milioane de lei vechi, pe lună. Nici de ghete nu le ajunge.
Și în continuare fotbaliști experimentați, care au dovedit și care sunt iubiți în Trivale ca: Florescu (să nu uităm pasa dată de Florescu în ultimul meci în urma căreia Nilă a înscris)  Costin sau Andrei Nilă nu se regăsesc pe lista lui Dică. Și nici pe o altă listă din DEAL…Că dacă nu e ”deal”..