Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport VIDEO. FC ARGEȘ spulberă echipa lui Dragnea, Turris, care era neînvinsă. Nicolae...

VIDEO. FC ARGEȘ spulberă echipa lui Dragnea, Turris, care era neînvinsă. Nicolae Dică și băieții aduc izbăvirea în Trivale, Lincar își dă demisia

pub@stiridepitesti

FC Argeș a reușit acasă ce nu a reușit nicio echipă a Ligii 2, să învingă puternicul lider al clasamentului – Turris Oltul. Echipa deținută de fiul lui Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, venea după un parcurs excelent, fără nicio înfrângere. Insă, vulturii, au purtat pe aripile lor 3 goluri ca 3 bule de oxigen, dintre care 2 înscrise de Vasile Buhăescu.

Intâlnirea cu liderul s-a dovedit dificila asa cum era de așteptat. Cei prezenți în tribune au avut parte de un meci disputat cu un final care a tăiat răsuflarea tuturor. Ai noștri au întrat într-o așezare similara celei din meciul cu Chiajna 4-3 -3. Dica a fost nevoit sa facă ceva modificări fata de meciul anterior, astfel ca l-a introdus pe Tofan fundaș stânga în locul accidentatului, Mușat. Cei 3 atacanți alesi de Dica au fost Buhăescu (vârf împins), Blejdea și Grecu. Apărarea noastră a fost formata din: Dănescu, fundaș dreapta, Motroc și Șerbanica stoper, cărora li s-a alăturat Tofan. Mijlocul a fost asigurat de Panait la închidere, Branzan inter-dreapta și Șerban inter-stânga.
Turris a deschis golul în min 8, dintr-o centrare de pe partea lui Dănescu, urmat de un duel aerian câștigat de atacantul advers, în fata celor 2 stoperi piteșteni.
Am controlat jocul la mijlocul terenului, de la un cap la altul, puteam sa ne desprindem, dar deciziile din ultimii 30 de m în fata porții adverse au ținut scorul strâns.
Buhăescu a marcat din 2 penaltyuri ceea ce a adus și primele 2 goluri ale sale în acest campionat.
Oaspeții ne-au egalat pe final de meci, ridicând tensiunea la cote maxime, fiind nevoie și de intervenția forțelor de ordine pentru a mai calma spititele. Golul lui Motroc a adus scorul izbăvitor și FC Argeș a acumulat, sâmbătă, 3 puncte, dar eroul zilei rămâne Vasile Buhăescu.
După meci, antrenorul Turris, Erik Lincar, și-a anuntat intenția de a demisiona. O fază neplăcută a fost creată de banca tehnică celor de la Turris, care după un gol al echipei, le-a arătat suporterilor piteșteni semne care nu sunt demne de lumea sportivă. Cum explică antrenorul această ieșire a colegilor săi.

Nicolae Dică a bifat o meritată victorie după tensiunile din interiorul clubului și câteva etape pierdute.

La meci au fost prezenți și președinții clubului FC Argeș: Cornel Ionică și Cristian Geantea. Cu vocea răgușită, Gentea a declarat pentru Stiri de Pitești următoarele:

Exit mobile version