In vara acestui an, Nicolae Dică prelua echipa din Trivale, atât ca antrenor cât și ca manager al clubului mare, dar și ca manager al Centrului de Copii și Juniori. Tot în această vară, FC Argeș a primit drept de promovare după lungi demersuri. De fapt, aceasta a fost una dintre condițiile puse de Dică Nicolae, clubul să obțină dreptul de a se bate pentru un loc în LIGA1.

Deși scurt, mandatul său a fost presărat cu destule conflicte. Lui Dică i s-a reproșat din partea celor care conduc clubul, și anume reprezentanții primăriei Pitești, câteva meciuri pierdute, iar antrenorul faptul că nu a avut bugetul necesar pentru transferuri veritabile care să susțină șansa noastră la promovare. Deși FC Argeș a fost prima echipă care a învins Turris, liderul grupei (3-2), duminică a venit fatidicul  meci cu ASU Timișoara și bătaia încasată cu scorul de 3-0. După acest eșec, la club s-a dezlănțuiut jihadul, acuzele mocnite curgând și de-o parte și de alta. In urma faptului că între conducere și antrenor nu s-a mai găsit o cale de reconciliere, luni, Nicolae Dică și-a înaintat demisia care a fost acceptată de conducere.

Bogdan Stoica, director FC Argeș: Am reziliat acum contractul de comun acord. Mergem inainte, nu stiu inca cine va asigura interimatul ca antrenor!

Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică: secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă. De pregătirea echipei se va ocupa deocamdata Valentin Năstase, fostul mare jucător al echipei noastre, care a ocupat funcţia de secund în mandatul lui Dică.

Dică a mai antrenat la Pitești reușind să promoveze echipa de atunci din liga 3 in 2.

Nicolae Constantin Dică este născut pe9 mai 1980 la Pitești. Nu era considerat un jucător rapid, însă compensa prin acuratețea paselor sale.Dică și-a pus amprenta asupra evoluțiilor Stelei, mai ales între anii 2006 și 2007, echipă cu care a obținut titluri de campion, o Cupă a României, o supercupă, o calificare în semifinalele Cupei UEFA și trei calificări consecutive în Liga Campionilor, fiind desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2006.

Accidentarea din 17 ianuarie 2007 din amicalul cu Siena a dus la un repaus de 5 luni, iar Dică nu a mai reușit să revină la forma de dinainte. În iunie 2008 semnează cu echipa italiană Catania, unde nu se impune și este împrumutat în Grecia, la Iraklis Salonic, la CFR Cluj, cu care câștigă campionatul și Cupa României în sezonul 2009-2010 și în Turcia, la Manisaspor. Revine la Steaua în 2011, echipă pentru care marchează în a doua semifinală și în finala Cupei României 2010-2011 din lovitură liberă. În același an ajunge la CS Mioveni, iar ultima sa echipă din cariera de joc a fost FC Viitorul. A fost component al echipei naționale, pentru care a marcat nouă goluri în 32 de meciuri,jucând și în toate cele trei meciuri din Grupa D a Euro 2008, în care a intrat din postura de rezervă., notează Wikipedia.