La 15 minute de mers pe autostradă, în dreapta, se face un drum care travesează zona de sud a județului. Dintotdeauna, acesta a fost un dezastru, cam cum sunt toate drumurile de pe linia Oarja-Ștefan cel Mare (ultima localitate de la granița cu Teleorman) însă, în ultimii ani, s-a degradat cumplit. Practic, șoferii nu au ce gropi să ocolească, și pe care să le aleagă să treacă prin ele, doar criteriul adâncime determinându-i să facă manevre de ocolire a acestora. Pentru că ne aflăm în plină campanie electorală, locuitorii zonei s-au gândit să le lase conducătorilor noștri un mesaj pe asfalt, au încercuit o groapă și au scris UE PSD.
Discutând cu mai mulți cetățeni din zonă, aceștia ne-au declarat:

” Eu am bunicii in Oarja și trec pe drumul ăsta în fiecare weekend, dar ultima dată când am dat într-o groapă pe acolo mi s-a strambat janta la mașină.„
Odata m-a rugat un prieten sa vin să îl ajut că a făcut pană, i s-a taiat efectiv anvelopa, e inadmisil, e prea multă nesimțire din partea celor responsabili.”
Și bineînțeles și eternele promisiuni: ”Au venit cei de la Consiliul Judetean la ziua comunei anul asta, în vară și au zis ca peste un an vor demara lucrarile, dar până atunci ar putea sa astupe macar provizoriu gropile mari”

Iată o scurtă filmare a deja celebrului drum de la Oarja, de lângă Autostrada Pitești-București!

Si câteva fotografii…