Primăria Pitești a anunțat că până acum au fost dezinfectate cele 79 de locuri de joacă și au fost spălate cu dezinfectanți pe bază de clor toate străzile principale din Pitești, dar și alte zone cu circulație intensă. De asemenea, au fost dezinfectate sedii de instituții și societăți ale administrației locale în care există aflux ridicat de cetățeni.
Astăzi, echipe ale societăților de utilitate publică din subordinea Primăriei Municipiului Pitești au preluat de la O-MAC Pădure și Grădină, societatea inițiatoare a campaniei Oameni pentru Pitești, cu titlu de donație, 16.000 de litri de Biocid, substanță cu care, din această noapte, va începe o campanie masivă de dezinfectare a întregului oraș, cartiere, străzi principale și secundare, alei, trotuare etc, acțiunea urmând a se repeta, periodic, în contextul epidemiologic actual. Tot cu titlu de donație, O-MAC a oferit și 40 de atomizoare, măști și combinezoane.
În dimineața zilei de 31 martie, de la ora 03:00 și până la ora 09:00, echipe din cadrul societăților Primăriei Municipiului Pitești vor acționa pedestru, cu atomizoare conținând substanță dezinfectantă.
De asemenea, vor fi folosite utilaje de dimensiuni mari și mici, multifuncționale cu perii, cu ajutorul cărora se vor spăla atât străzile principale, cât și aleile și străzile din cartiere. „