Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica A.Miuțescu: Il dăm afară pe Gentea de la RATEN, numirea este pe...

A.Miuțescu: Il dăm afară pe Gentea de la RATEN, numirea este pe tun! (Video)

pub@stiridepitesti

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, nici nu confirmă, dar nici nu dezminte zvonurile conform cărora ar duce negocieri cu social democratul Sorin Apostoliceanu, în vederea unei candidaturi la primăria Pitești. In schimb, Miuțescu declară apăsat că niciodată nu i-ar primi în partidul său pe Ion Mînzînă, Dan Manu și Cristian Gentea, pe care îi cataloghează ca siniștrii. O răfuială pare să aibă mai ales cu Cristian Gentea, președintele PSD Pitești, și directorul RATEN, despre care spune că în viitorul apropiat îl schimbă din funcția de director al Regiei Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară. ”Avem numirea noului director pe tun!”, a declarat șeful liberalilor.

De curând, liberalul Gelu Tofan, a fost numit în Consiliul de Administrație al RATEN, deși nu are pregătire în domeniul nuclear.

Cristian Gentea este licențiat al Facultății de Fizică București (1982-1987), cercetător, coodonator  de activitãţi de cercetare ştiinţificã şi inginerie tehnologicã specifice, și de curând a fost premiat la Comitetul Național Roman al Consiliului Mondial al Energiei pentru întreaga activitate din domeniul nuclear. Acest premiu a fost acordat pentru merite deosebite ȋn creṣterea prestigiului ṣi afirmarea ȋn ţară ṣi străinătate a Asociaţiei Comitetului Naţional Român al Consiliului Mondial al Energie.

Exit mobile version