Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie La ședințele Primăriei Miroși aleșii locali se cinstesc cu alcool

La ședințele Primăriei Miroși aleșii locali se cinstesc cu alcool

pub@stiridepitesti

Primarul Niță Marin a găsit întăritorul perfect pentru întreaga echipa a primăriei, câte o sticlă de coniac consumată chiar la sediul instituției publice, pentru că, nu-i așa, orice vătaf care se respectă, tratează sediul primăriei ca pe propria tarla! Astfel, la fiecare ședință de Consiliu Local, aleșii comunei se cinstec și cu un păhărel, să meargă treaba mai bine.

După ce a reușit să transforme comuna Miroși într-o comună europeană, căreia nu-i mai lipsește nimic, primarul Niță s-a gândit să se relaxeze ca la birt, cu colegii, la un păhărel de coniac Alexandrion-7 stele, plus o Fanta( bonus), uitând că legea interzice consumul de alcool în instituțiile publice! Și, sub auspicii bahice, Niță face si desface destinele comunei,taie și spânzură, tună și fulgeră iar când este călcat de câte un cetățean mai curios din fire, o ia la fugă sau îi trage câteva înjurături! Obișnuit cu traiul pe vătrai de la primărie, Marin Niță candidează pentru un nou mandat din partea PSD.

Ce să mai, e pe veselie la Miroși, așa că, domnule primar, nu fiți egoist, data viitoare invitați-ne și pe noi la un pahar… de vorbă! Nu de alta, dar noi suntem mai pretențioși, dăm noi un whisky, dacă e! Apropos, venim și noi cu o propunere: achiziționarea unui alcool test, verifificați aerul expirat la intrarea în sediul Primăriei și la ieșire! Vă supărați? Eh, dacă vă supărați, mai băgați un coniac, vă recomandăm un Remy Martin Louis XIII Cognac sau măcar un Armagnac! Haideți, că se poate chiar și la Miroși, știm că aveți consilieri locali cu putere financiară, ce naiba’, Alexandrion, pe bune?

Foto – primarul Marin Niță

Exit mobile version