Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Video. Primarul Cristian Gentea: ”Dacă FC Argeș devine societate pe acțiuni, primăria...

Video. Primarul Cristian Gentea: ”Dacă FC Argeș devine societate pe acțiuni, primăria nu mai are voie să bage bani în echipă”!

pub@stiridepitesti

Primarul Cristian Gentea a lămurit câteva dintre aspectele arzătoare referitoare la FC Argeș, cum ar fi declarația sponsorului Viorel Tudose că intenționează să se retragă de la susținerea echipei din Trivale. Tot primarul a explicat care sunt riscurile dacă FC Argeș s-ar tranforma în societate pe acțiuni.

 Cristian Gentea: „Aseara am vorbit cu dumnealui. Viorel Tudose a spus că a fost sunat de cineva de la Argeș TV, dar, că  nu a declarat așa ceva. (n.r că s-ar retrage ca sponsor). Omul ăsta este înnebunit cu FC Argeș. Este adevărat că ne-a ajutat foarte mult în această iarnă. Au fost probleme cu banii și a susținut financiar echipa. A plătit contractul până în vară și a mai pus ceva. Probabil își dorește să aibă un cuvânt de spus. I-am propus să fie membru asociat, cu posibilitate ca în Consiliul Director să aibă reprezentanți. I-am propus să vină membru asociat, i-am propus și domnului președinte al Consiliului Județean să vină membru asociat, nu am nicio problemă. Dacă s-ar face o societate pe acțiuni, UTA-ul respectiv (n.r primăria Pitești) nu mai poate venii cu niciun ban. Venim cu stadionul, îl punem la dispoziție, îl îngrijim, dar primăria nu mai poate da niciun ban, plătim chirie. Asta înseamnă societate pe acțiuni. Bani publici de la UAT nu or să mai existe. Punct. ” 

Exit mobile version