Conform comunicatului de presa al Casei Nationale de Pensii Publice referitor la biletele de tratament balnear pentru anul 2020 distribuite prin sistemul organizat si administrat de Casa Nationala de Pensii Publice, va aducem la cunostinta ca in perioada urmatoare se va relua activitatea privind distribuirea biletelor de tratament, in conditii de siguranta medicala de prevenire a raspandirii COVID 19.

In acest sens, persoanele interesate pot depune in continuare cererea tip de acordare a biletului de tratament balnear la Casa Judeteana de Pensii Arges. Pentru avitarea aglomeratiei, recomandam depunerea cererilor tip pentru acordare a biletului de tratament balnear prin CN Posta Romana SA, prin fax (0248.218.560) sau prin e-mail ([email protected]).
Pentru a fi luată în considerare, cererea trebuie să aibă completate toate câmpurile (fată-verso)

Va reamintim ca, pentru obtinerea unui bilet de tratament balnear se depune doar cererea tip, care poate fi descarcata de pe site-ul institutiei – www.cjparges.ro, rubrica “acte si formulare”, sau poate fi obtinuta de la sediul institutiei.

Imediat ce vom intra in posesia unor informatii suplimentare privind statiunile alocate si seriile de plecare, Casa Judeteana de Pensii Arges va anunta in timp util beneficiarii, pentru ca acestia sa aiba posibilitatea de se incadra in termenele prevazute de Criteriile de acordarea a biletelor de tratament balnear distribuite prin sistemul organizat si administrat de Casa Nationala de Pensii Publice.