Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Molivisu mai are o șansă, să nu se implice Adrian Miuțescu

Molivisu mai are o șansă, să nu se implice Adrian Miuțescu

pub@stiridepitesti
Comunicatul PNL privind proiectul Molivișu este unul mincinos și lipsit de informații!
Adevărul este următorul:
În anul 2020, în județul Argeș, au avut loc mai multe întâlniri între membrii PNL și reprezentanții guvernului de la aceea vreme (,,Guwerner Cîțu). Este drept că aceste întâlniri au avut loc în timpul campaniei electorale iar trompetele PNL spuneau că se vor ocupa de proiect.
Rezultatul? În luna noiembrie 2020 ministrul Cătălin Predoiu a dat aviz NEGATIV pentru dezvoltarea de la Molivișu.
Anul acesta, luna ianuarie, s-a luat legătura cu reprezentanți ai Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor (ministrul este de la UDMR) care au reluat demersurile în vederea obținerii avizelor în vederea promovării hotărârii de ,,guwerner”.
 Ministerele avizatoare sunt: Ministerul Finațelor (ministru PNL), Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (ministru UDMR – sătămâna trecută dl. ministru Cseke Attila a promis că ministerul își va da avizul), Ministerul Justiției ( încă ministru USR).

Așadar, d-le Miuțescu, te rog nu te implica pentru că îmi este teamă că o să primim din nou aviz negativ.
PS. Știe d-nul Miuțescu unde își au sediul cei care se ocupă de promovarea HG-ului?
PPS. Ne este foarte necesară hotărârea de ,,guwerner” pentru a putea reactualiza PUZ-ul, apoi pentru obținerea avizelor și demararea licitației în vederea execuției. În cel mai bun caz putem începe lucrările de execuție la jumătatea anului viitor, transmite într-un comunicat Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.
Exit mobile version