Presa din Argeș, prin ziarul online institutiilestatului.ro a relatat cum șeful de la Permise Argeș a fost declarat INAPT la testul psihologic, materialul poate fi citit AICI. Emilia Mateesxcu, prefectul USR al Argeșului a dat-o la ”spălat” până când nu a mai avut ce argumente să folosească, doar să  certe presa că a relatat și că pune întrebări despre inpaptul șef de la Permise.

„Bună ziua,

Printre atribuțiile prefectului nu se regăsește comentarea rezultatelor candidaților la diverse concursuri organizate de MAI si nici înscrisuri ce conțin date anonimizate.

În opinia prefectului furnizarea datelor personale care ar trebui să fie anonimizate de sau către diverse entități încalcă regulamentul de organizare al concursului, GDPR ul și  chiar demnitatea persoanei în discuție (indiferent cine ar fi această persoana).

Nu-mi dau seama exact ce este mai rușinos : să încalci legea nerespectând dreptul persoanei la demnitate și protecția datelor cu caracter personal sau să susții prin publicare catre publicul larg astfel de comportamente.O zi frumoasă vă doresc cu bucurie în suflet, pace și lumină !”, zice prefectul Emilia Mateescu, presei.

Bună ziua cu bucurie în suflet, dar cum e, doamna prefect? Că de când ați văzut ce bine e pe stadionul Nicolae Dobrin, și ați descoperit beneficiile fotbalului în ecuația politică, sunteți nelipsită? Piteștenii se bucură de prezența dumneavoastră, doar că le purtați ghinion. De câte ori veniți, FC Argeș pierde, ca să nu mai zicem că nu purtați masca introdusă de dvs…Dar au protocol delicios, nu?  Adică cam ca la Prefectură, mergem pe burtă că nu se prind prăpădiții din oraș!

P.S Când a promovat FC Argeș în Liga 1, ați hăituit oamenii pe străzi, acum rupeți porțile să veniți la meciuri. Toți! Hai, s…Că imi este mie rușine de rușinea voastră să vă spun cu subiect și predicat. Și, tocmai dvs, aveți tupeul să certați presa că a relatat că e nenea de la Permise inapt la cap!