În ultima săptămână, colegii noștri de la serviciile apă-canal, întreținere patrimoniu, iluminat public, salubritate și spații verzi au realizat mai multe lucrări edilitare, noi sau în continuare. Iată care sunt acestea:
→ au fost finalizate lucrările de amenajare peisagistică la parcul adiacent Sălii Sporturilor – montare gazon.
→ lucrări de reparații a mobilierului urban – parc Casa de Cultură Dacia.
→ lucrări de verificare și curățare a sistemului de canalizare pe străzile Ivașcu Golescu și Mănăstirii din Făget;
→ pregătirea ornamentelor ce urmează a fi montate pentru sărbătorile de iarnă;
→ în urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 9 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare/subsol inundat în diferite zone din oraș;
→ măturatul zilnic al carosabilului, trotuarelor, pieţelor, locurilor de parcare publice, colectarea deșeurilor stradale; acțiunea se realizează atât manual cât și cu ajutorul utilajelor pentru măturat, acolo unde este posibil;
→ continuă acțiunea de întreținere a spațiilor verzi din oraș, lucrările de întreținere a zonelor verzi, greblarea frunzelor și a altor resturi; curățarea trotuarelor de vegetație; operațiuni de tundere a gardului viu în zona blocurilor M și pe Bulevardul Dacia.
→ continuă lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră în zona de Picnic Făget pe o distanță de 900m, respectiv 1700m.
 Sesizările cu privire la buna desfășurare a serviciilor oferite de către S.Ed.C. Mioveni (apă-canal, salubritate, ecarisaj, iluminat public), pot fi făcute prin:
 DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102
 Email – [email protected]
 Prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.