După ce a descălecat la Pitești, preluând președinția PNL Argeș, singurul român care s-a născut în același timp în mai multe regiuni ale țării: Argeș, Timiș, Galați, Alina Gorghiu recidivează și se duce, din nou, peste copii. De data aceasta nu acasă la ei, ca să le ceară votul, ci la școală. Gorghiu, însoțită de o delegație a mers la Zărnești cu cărți. Și cum nicio acțiune nu trebuie ratată pe facebook, aceasta a scris: ”Sute de cărți cu subiecte pentru diverse vârste ale copilăriei au fost donate ieri Școlii Generale din Zărnești, județul Argeș.
Elevii acestei școli, precum și cei din întreaga comuna Mălureni vor putea avea acces la ele. Am toată încrederea că acest fond important de carte va încuraja pe foarte mulți copii ai comunei să citească.”

După care și-a continuat excursioara și prin alte localități din Argeș, unde s-a întâlnit cu primari liberali. Ca un om care are satisfacția muncii sale, sefa liberalilor a notat și a promis: Ziua de ieri, însă, a fost fructuoasă pe mult mai multe paliere, având în vedere că am avut și întâlniri cu primarii comunelor Bughea de Sus, Albeștii de Muscel și Domnești, respectiv domnii Nicolae Tarbă, Cătălin Manta, Ion Doru Smădu. La discuții au participat inclusiv primarii din Babana și Brăduleț, domnii Bebe Ivan și Florin Iordache. Am aflat direct de la sursă problemele cu care se confruntă aceste localități și care ar trebui să fie pașii pentru a le depăși.
Vom pune sub lupă toate variantele, pentru că doar așa putem identifica cele mai bune soluții!

Așadar, dragi copii, să nu vă speriați ca puștiul din video de mai jos, nu sunt hoții, este doar tanti Alinuța cu cărți pentru voi. Replica copilului rămâne, însă, de actualitate: ”Nu deschid la hoți, mama mea nu este acasă, deci PA!”