Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Social Cum să îți pregătești prima apariție in fața camerei ca model de...

Cum să îți pregătești prima apariție in fața camerei ca model de chat

pub@stiridepitesti

Te-ai decis să urmezi meseria de model videochat. Ai ales un studio și te simți pregătită să începi. Stresul și emoțiile încep să își facă simțită prezența. Te-ai gândit la toate?

Prima apariție în fața camerei ca model videochat se pregătește. Pentru a fi sigură că nu uiți nimic, am stabilit pentru tine o listă cu materialul necesar și alte chestii mărunte de care ai putea avea nevoie. Trebuie să știi că motivația nu este suficientă, trebuie să fii și echipată pentru a fi cel mai bun model videochat.

Internet de mare viteză și un webcam HD – dacă vei lucra de acasă în colaborare cu un studio

Cu cât ai o cameră de calitate mai mare – material indispensabil, cu atât vei seduce mai mulți abonați. În plus, cu cât vei avea mai mulți abonați, cu atât vei câștiga mai mulți bani. HD reprezintă o super conexiune, cu atuuri de necontestat. Dacă vei lucra la un studio de chat, asigură-te că beneficiezi de cea mai bună aparatură.

Lumină bună

Trebuie să mizezi pe lumină, să fii o adevărată vedetă pe ecran. O mare parte din lumină ar trebui să provină de la webcam, la un unghi de aproximativ 45 de grade. Abonații tăi vor să te vadă, pentru asta plătesc, drept urmare nu trebuie să te ascunzi. Însă asta nu înseamnă că îi vei agresa cu o lumină mult prea puternică. Detalii despre acest aspect și despre cariera de model videochat îți vor oferi și cei din echipa studioului.

Modelele videochat folosesc jucării erotice

Jucăriile erotice sunt esențiale pentru a spori plăcerea. Nu ezita să le folosești și tu, vei vedea că au un succes nebun în rândul domnilor și te ajută să variezi plăcerile.

Ținute senzuale, sexy

Ca model videochat, debutează cu minim 2-3 ținute sexy pentru a varia și mai tare plăcerea. Și, cu cât vei câștiga mai mulți bani, cu atât vei putea investi în și mai multe ținute sexy și atrăgătoare, pentru a avea de unde alege.

Lucruri la care trebuie să te gândești când apari prima dată pe cameră

Gândește-te la locul de unde vei exercita această profesie. Din propriul tău dormitor? Sau vei închiria un apartament special pentru acest lucru? Vei alege să colaborezi cu un studio videochat? Ține cont de faptul că, indiferent de spațiul ales, acesta trebuie să fie funcțional, confortabil și atractiv.

Trebuie să alegi o poză sexy, care să te reprezinte, și să îți creezi un profil sexy. Nu trebuie să confunzi sexy cu sexual. Pune-ți în valoare atuurile, nu uita că imaginea ta este cea care va atrage potențialii abonați atunci când vei fi model videochat.

Alege-ți pseudonimul cu care vei apărea în fața camerei. Gândește-te bine înainte de a alege un nume deoarece acesta va deveni marca ta. Poți apela inclusiv la cei care fac parte din echipa unui studio.

Încearcă să te folosești de atuurile corpului tă. Fie că te machiezi strident sau nu, încearcă să fii cât mai naturală.

Exit mobile version