Odata cu timpul pe care il petrecem utilizand telefoanele, bateria se descarca, lasandu-ne fara nicio resursa chiar in cele mai importante momente. Deoarece uneori ne aflam in imposibilitatea de a pune telefonul la incarcat, este posibil sa avem nevoie de o optiune portabila, pe care sa o luam cu noi atunci cand calatorim sau pur si simplu cand avem parte de zile mai incarcate la serviciu. Prin urmare, daca detineti un smartphone de la Apple si aveti nevoie de baterii pentru iPhone 11, vi le puteti comanda simplu si rapid de pe site-ul nostru.

Cum functioneaza un Power Bank?

Bateria unui astfel de device se incarca printr-o sursa de alimentare externa, cum ar fi o priza, apoi stocheaza energia obtinuta. Cand este necesar, bateria trimite energie electrica catre dispozitivul conectat. Procesul consta din trei parti: absorbtia, stocarea si eliberarea energiei. Functioneaza similar cu un acumulator de telefon mobil, desi un power bank poate fi mai complex si poate are mai multe caracteristici in functie de designul sau.

Care este scopul unui Power Bank pentru un iPhone?

Power Bank-urile sunt baterii reincarcabile, precum cele pentru telefoane mobile. Un power bank este egal cu un acumulator, ce va incarca dispozitivul din mers, mai ales cand nu aveti posibilitatea de a ajunge la o priza. De altfel, ele pot incarca telefoane mobile si alte dispozitive, cum ar fi laptopuri si alte aparate ce au mufa de tip USB si multe altele.

Bateriile pentru iPhone 11 variaza in ceea ce priveste dimensiunile, formele, precum si modul in care se incarca sau elibereaza energie. Dimensiunea lor tinde sa fie cel mai important criteriu, in asa fel incat, cu cat este mai mare ca dimensiune, cu atat este mai mare capacitatea de incarcare (masurata in mAh). Mai multa capacitate inseamna mai multa energie, dar si mai multa greutate, ceea ce inseamna ca trebuie sa aveti mereu in atentie ce tip de geanta va luati, tocmai pentru a incapea perfect.

In mod similar bateriilor pentru telefoane mobile, bateriile externe pentru iPhone au o medie de 300-500 de cicluri de incarcare-descarcare, insa viata lor este influentata si de modul in care o utilizati, ceea ce inseamna o grija in plus pentru o persoana care petrece mult timp stand pe telefon.

Care este solutia perfecta pentru a nu mai sta cu power bank-ul mereu la indemana sau cu grija ca telefonul dumneavoastra se va inchide?

Daca v-ati saturat sa carati mereu la dumneavoastra power bank-ul si sa stati cu grija ca se va descarca si acesta la un moment dat, cea mai buna solutie in acest moment este sa va ganditi la ideea de a achizitiona baterii pentru iPhone 11, ce pot fi rapid si eficient inlocuite, sporind durata de viata a telefonului. Utile, practice si solutie salvatoare pentru a nu pierde telefonul si investitia in sine, bateriile pentru Iphone 11 de la Prestige GSM reprezinta una din cele mai inspirate decizii de cumparare pe care o puteti face la un moment dat. Daca doriti ceva de calitate, care sa va ofere suport tot timpul, va recomandam bateriile pentru iPhone 11 OEM.

Pe site-ul magazinului nostru cu accesorii pentru telefoane, www.prestigegsm.ro, aveti posibilitatea de a gasi baterii pentru iPhone 11 la un pret foarte convenabil. Evident, despre utilitatea acesteia nici nu are rost sa mai discutam, pentru ca este evident faptul ca aceasta este absolut vitala in foarte multe momente, cand telefonul se inchide brusc si ramaneti fara el. Spre exemplu, puteti opta pentru o baterie pentru iPhone 11 HQ, care va va ajuta in momente critice.

Nu mai trebuie sa fiti stresat in cazul in care telefonul vi se descarca sau daca bateria actuala nu va tine mai mult de cateva ore, ci inlocuiti-o cu una noua, pe care o puteti lua la un pret avantajos de pe www.prestigegsm.ro.