Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Argeșul participă la protestul de duminică. Plecarea este organizată de AUR în...

Argeșul participă la protestul de duminică. Plecarea este organizată de AUR în centrul Piteștiului

pub@stiridepitesti

Argeșenii care vor să participe la protestul organizat duminică, 2 octombrie la București sunt așteptați la ora 9, în față la sediul Finanțelor, din centrul municipiului Pitești. Organizatorii – filiala AUR Argeș vor pune la dispoziție autocare pentru cei care vor să protesteze împotriva ultimelor măsuri luate de Guvern. Intr-un comunicat de presă trimis redacției Știri de Pitești, se arată următoarele:

Argeșul nu are baraje de vânzare !!!

Peste 400 de Argeșeni vor fi prezenti Duminica 2 octombrie la Universitate pentru a spune răspicat că Argeșul nu are baraje de vânzare !
Duminica 2 Octombrie la ora 9:00 , 400 de Argeșeni pleacă spre București pentru a face un ultim gest disperat de trezire a conștiinței Guvernanților !

Atașăm o lista de revendicări cu care va merge delegația AUR ARGEȘ la acest protest :

1.Revenirea la o piață reglementată în domeniul Energiei . Suntem intr-o situație de criză ce necesită o soluție de criză . Dacă in Spania se poate înseamnă ca se poate și in România !!!

2 Demisia lui Virgil Popescu ! Artizanul asasinatului economic din domeniul Energiei și pe tot lanțul economic ce utilizeaza energia fie Electricitate fie Gaz !

3.Elaborarea unei ordonanțe de urgență care să garanteze proprietatea privată în cazul falimentului personal . Cu alte cuvinte până se ajunge la piața reglementată din domeniul energiei , să nu se poată confisca diverse proprietăți pentru neplata facturilor( acolo unde nu se constata o rea voință ) !

4.Tragerea la răspundere( penală dacă este cazul ) pentru cei care au emis facturi „greșite” și pentru cei care au permis existența acestui fenomen păgubos !

5.Răscumpărarea sau anularea „privatizării” Mintia si a nodului energetic din zonă !!!

6.Oprirea tuturor negocierilor pentru privatizarea Hidroelectrica și Nuclearelectrica

7.Elaborarea de măsuri și modificări de politică monetară pentru reducerea INFLAȚIEI ! DACA NU se poate … , să se actualizeze pensiile și salariile cu indicele inflației de la INS !!!

8.TVA 1% la combustibili pe perioada crizei carburanților .

9. Explicații publice cu cifre și destinațiile celor 100 de miliarde de EURO împrumutați de Romania in ultimii 3 ani !

10. Adoptarea unui plan de reducere a datoriei publice și de eradicare a deficitului bugetar real !

11.Elaborarea unui plan de salvare al IMMurilor , scutiri de taxe și impozite pentru a face față perioadei de criză

Dacă ai o afacere pe care o vei inchide sau ai inchis-o deja , daca ai un copil mic ce trebuie sa suporte 17 grade celsius ( din cauza costurilor sau a noilor norme sociale , daca ai de ales între medicamente mancare caldura sau lumina , daca ai sperat că USL 2.0 îți ușureaza viața , dacă ai sperat ca partidul stat o să se comporte cu demnitatea în luarea de măsuri de criză , dacă dacă dacă …. Hai cu noi pe 2 octombrie la Universitate să le explicăm explicit ce ne doare și de ce !!! Poate doar așa vor înțelege și le va da Dumnezeu mintea de apoi ! Doar uniți reușim !

Cu Dumnezeu înainte !

Exit mobile version