Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport Puternicul lanț de farmacii CATENA s-a alăturat clubului FC Argeș

Puternicul lanț de farmacii CATENA s-a alăturat clubului FC Argeș

pub@stiridepitesti

Lovitură de imagine pentru clubul din Trivale, care are un nou sponsor – Farmacia Catena. Departamentul de marketing a reușit să perfecteze un contract valabil până la sfârșitul sezonului, cu importantul jucător de pe piața farmaceutică ce a luat ființă chiar în Argeș.

Alina Marinescu, director Catena: ”Am ales să ne alăturăm clubului FC Argeș și dintr-un motiv sentimental – Farmacia Catena s-a născut în Argeș. Noi, la Catena, știm că rezultatele se construiesc în timp, contractul cu FC Argeș nu este condiționat de locul în clasament pe care îl va ocupa echipa. ”

Președintele Catena, Daniel Marin a povestit că societatea are și o echipă de fotbal bine cotată și că nu i-ar displăcea ca jucătorii Catena să schimbe câteva pase cu fotbaliștii FC Argeș.

La conferința de presă au participat portarul Cătălin Straton și antrenorul Marius Croitoru, care speră ca odată cu venirea farmaciei în Trivale, să i se stabilizeze pulsul dat de presiunea meciurilor. Așadar, putem spune de acum ”Farmacia inimii tale violet…”

Exit mobile version