In perioada 10 -18 iunie se va desfășura evenimentul ”Zilele orașului Topoloveni”.

In cadrul acestui eveniment se va desfășura deja obișnuitul Topoloveni Summer Tour. Peste 800 de cicliști au luat startul la TOPOLOVENI SUMMER TOUR, competiție organizată de Riders Club, în parteneriat cu Primaria Orașului Topoloveni și Consiliul Judetean Arges!
Ajunsă la cea de a VIII-a ediție, competiția de mountainbike a devenit una de tradiție în ciclismul românesc. Iar anul acesta, printre cei peste 800 de cicliști, au fost prezenți și patru bikeri din orașul german Poessneck, înfrățit cu Topoloveniul.

De asemenea,  a fost prezentă și o delegație din orașul Pößneck Germania, condusă de primarul Michael Modde. Orașul Topoloveni este înfrățit cu orașul german din 2022. Din delegație vor face parte și oficiali nemți care au rădăcini în România. Primarul Gheorghe Boțârcă le-a creionat un intinerariu deosebit, prin care oaspeții să cunoască județul nostru, cum ar fi cetatea Poenari și barajul Vidraru. ”Suntem înfrățiți din 2020 cu acest oraș care se aseamănă cu Topoloveni, este tot un oraș de deal. Eu cunosc zona din anii 80, când, în zonă au făcut un stagiu pe domeniul auto. Prietenii noștri au fost încântați de proiectul nostru privind pistele de biciclete, mai ales că avem același relief, iar viceărimarul lor este producător de biciclete de înaltă calitate. Cred că vom desfășura împreună multe proiecte avantajoase pentru toți.”, ne-a decarat primarul Gheorghiță Boțârcă.