Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Stiri Video. Polițiști din țară, solidari la Pitești cu localul băgat în comă...

Video. Polițiști din țară, solidari la Pitești cu localul băgat în comă de un individ. Șeful Poliției Locale s-a ascuns în birou

pub@stiridepitesti

Polițiști din mai multe județe ale țării s-au adunat în fața sediului Poliției Locale Pitești pentru a fi solidari cu localul care de mai bine de o săptămână se află în comă. In timp ce polițiștii își exprimau compasiunea și susținerea, șeful Poliției Locale Pitești, Valerica Nicolae a stat în biroul său. Reamintim ca Nicolae este denunțătorul primarului Ion Georgescu care acum este reținut pentru mită.

Revenind la subiectul reuniunii de duminică, reamintim că: „In seara de 4 noiembrie 2023, unul dintre polițiștii locali piteșteni, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave. C.S. în vârstă de 55 de ani, polițist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă, în dreptul Colegiului Național „I.C.Brătianu”.

Politistul i-a atras atenția asupra comportamentului – act de vandalism în pațiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moșoaia, l-a lovit în zona feței, prin surprindere.

În urma loviturii, polițistul local a căzut și a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconștient.Autorul este reținut și s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

 

Exit mobile version