UPDATE: „Incendiul s-a manifestat într-o încăpere, la materialele textile, elemente de mobilier și la tavanul din material combustibil.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este efectul termic produs la nivelul unui conductor electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.Aveau un aparat electric cu care se încălzeau”, transmite ISU Argeș.

Un bărbat de 73 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit într-o casă din comuna Pietroșani. Locuința a fost inundată cu fum, iar pentru bărbat forțele de intervenție sosite la locul solicitării nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Bătrânul a decedat în urma arsurilor suferite și a intoxicației cu monoxid de carbon. La fața locului au ajuns pompierii cu două autospeciale pentru stingerea incendiului, o autospecială pentru stingerea incendiilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești și un echipaj al Serviciul de Ambulanță Județean Argeș.

„Au fost identificate și două victime, este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani pentru care s-a declarat decesul și o femeie în vârstă de 68 care primește îngrijiri de la echipajul medical”, informează ISU Argeș.

Foto descriptiv