Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în comuna Bradu, în ziua de miercuri 08.05.2024, între orele 10 – 18, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe străzile Crizantemei, Unităţii şi pe strada Principală – de la intersecţia cu str. Unităţii până la intersecţia cu str. Crizantemei.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru executarea lucrărilor de racordare a conductei nou executate pe str. Unităţii la reţeaua de apă din str. Principală.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.