Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, cartier Exerciţiu, în ziua de joi 30.05.2024, între orele 8 – 20, fiind afectaţi următorii utilizatori:

  • str. Exerciţiu, de la intersecţia cu str. Smeurei până la intersecţia cu str. Constantin Dobrescu Argeş, şi străzile adiacente acesteia;
  • str. Banat, de la intersecţia cu str. Constantin Dobrescu Argeş până la intersecţia cu b-dul Eroilor, şi străzile adiacente acesteia.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrărilor de racordare a conductei nou  executate în cartierul Exerciţiu la reţeaua de apă existentă în cadrul proiectului „Înlocuire conductă OL DN 150 mm, bl. B16, B17, B18, cartier Exerciţiu, mun. Piteşti, jud. Argeş“.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.