Nicolae Dobrin s-a născut la Piteşti la 26 august 1947 şi a decedat tot în oraşul său, în ziua de 26 octombrie 2007. Pentru comemorarea a 11 ani de la plecarea sa doar fizică, Peluza Nord a organizat mai multe momente deosebite. Anul acesta, comemorarea a coincis şi cu un meci, cel dintre FC Argeş şi Brăila, care s-a disputat pe stadionul Nicolae Dobrin şi a fost câştigat de alb-violeţi cu 4-1.
Din păcate, prea puţini piteşteni au venit şi pe stadion, într-o zi care ar fi trebuit să fie un moment ce să unească toţi suporterii, şi pe piteşteni, în general.

Pe autorităţi nu le mai amintim, pentru că nu avem ce menţiona despre ele, faptele vorbesc de la sine…doar că nu spun nimic.

Aşa că, şi anul acesta doar Galeria FC Argeş (Peluza Nord) a fost cea care a marcat momentul cu pioşenie, dragoste şi speranţă. După terminarea meciului, băieţii au mers la mormântul Prinţului din Trivale unde au recitat o poezie omagiu.

Tot aici au colorat atmosfera cu fumigene nepericuloase.

După care, tot în cântec şi scandări, s-au reîntors la statuia lui Dobrin de la stadion unde au aprins lumânări şi au afişat următorul mesaj:

Şi totuşi există iubire…iubire pentru această echipă şi pentru Nicolae Dobrin care se transmite din generaţie în generaţie, utraşii mai mari pregătind o grupă mică de galerie. „Vă place ce trupă am? Să vedeţi ce oameni scot din ei!”. Privesc feţele îmbujurate ale copiilor de 9-12 ani, sunt senine şi serioase, pentru că ei în ziua aceea au avut o misiune de onoare, au ţinut steagul sus pentru echipă, pentru Dobrin, pentru oraş….