Meteorogii anunță temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, în toată țara. Și în Muntenia, vremea va fi mai caldă decât de obicei cu temperaturi ce vor ajunge la 16 grade Celsius.

Vineri, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Maximele vor atinge 12-17 grade Celsius, în timp ce cerul va fi variabil , cu unele înnorări doar în Dobrogea, vântul va sufla slab şi moderat. Dimineața, în zonele joase, local, va fi ceaţã.

În București, vremea va fi mai caldă decât de obicei, cu temperaturi care vor ajunge la 1-16 grade Celsius, cer variabil și vânt slab.

Și la munte temperaturile vor fi ridicate. Vântul va sufla slab, iar temperaturile vor fi peste mediile acestei perioade.

Sâmbătă în cea mai mare parte a țării, valorile de temperatură, îndeosebi cele diurne, se vor situa în continuare peste mediile specifice lunii noiembrie. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 18 grade, cu cele mai mari valori in sud-vest (18 la Resita). Cerul va fi parțial noros, iar dimineața în zonele joase local se va forma ceață, care izolat poate fi mai persistentă. Vântul va sufla slab și moderat., iar cele minime între -6 grade în depresiunile intramontane și 10…11 grade pe litoral.

In Muntenia, sâmbătă, va fi ceață și aproximativ 3 grade dimineața, la amiază, 15-17 grade, în condiții de cer variabil și vânt general slab.

Duminică, vremea va continua să fie caldă pentru a doua decadă a lunii noiembrie. În regiunile estice și sud-estice și local în cele sudice, norii josi vor persista mai ales la începutul zilei, când doar izolat va fi asociată cu burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade in depresiuni și 19 grade la Timisoara. Dimineata, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață.

In Muntenia, duminică, în continuare va fi cald pentru această perioadă. Se vor înregistra 6-7 grade dimineața și 17-18 grade la amiază. Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață la începutul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat.