dica fcsb

Fostul jucător al lui FC Argeș și actualul antrenor FCSB, Nicolae Dică, este sigur că echipa sa va juca pe stadionul Nicolae Dobrin. Acesta a declarat că:„Pe 8 decembrie, FC Argeş va juca acasă cu Pandurii, în timp ce noi avem meci cu Viitorul o zi mai târziu. Şi atunci, cei de acolo mi-au spus că vor încerca să mute meciul joi sau vineri tocmai pentru ca gazonul să nu se deterioreze şi să aibă timp pentru a fi refăcut”.

Mai mult, se pare că meciurile FCSB se vor juca în nocturnă. Și acum ajungem la un subiect dureros pentru FC Argeș. Mai toată vara, pe canicula aceea, FC Argeș a disputat meciurile la orele prânzului. Nu o dată, Emil Săndoi și jucătorii s-au plâns de orele la care Federația și televizunile au programat partidele echipei din Trivale. De fiecare dată, oficialii FC Argeș scuzându-se că nu pot face nimic în această privința, decizia fiind în terenul televiziunilor. Să ne amintim ce declara la o conferință de presă, antrenorul Emil Săndoi (min.0.59).

Revenind la Nicolae Dică, pe vremea când antrena la Pitești, Dică era iritat că presa locală nu-l ascultă. In cadrul unei conferințe de presă de la primăria Pitești, acesta a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor locali.

De asemenea, întrebat ce salariu primește ca antrenor, acesta a replicat: “Dacă vă intereseaza așa mult, eu am adus bani de acasă pâna acum. Eu am venit să antrenez, nu am venit aici pentru bani. Jumatate din suma pe care ar trebui să o iau eu de aici pe urmatoarele 6 luni am bagat-o la stadion. Eu am adus bani de acasă pâna acum. Primar nu ajungi la 20 de ani. Asta e părerea ta de comunist.”, i s-a adresat antrenorul unui jurnalist.

Și pentru că a suferit atât de mult din cauza lipsei de atenție din partea presei, redactorii știridepitești.ro l-au sunat de mai multe ori pe parcursul acestor zile, lăsându-i și mesaje pe telefon, la care nu s-a primit nici un răspuns. In schimb, suporterii piteșteni i-au transmis online un mesaj acid: ”Vrem să înțelegi ceva. Nu ajuți nici Piteștiul, nici FC Argeș, prin aducerea echipei FCSB în oraș. Nu ajuți deloc tinerii care vor să devină vulturi alb-violeți. Nu ne ajută cu nimic meciurile astea în drumul spre promovare. Nu ne ajută nici chiria, că nu se duce la club. Nu ne ajută că ne muți meciurile în timpul săptămânii ca să jucați voi duminica în nocturnă.
Și știi pe cine nu ajuți? Pe Marco, fiul tău, care crește alături de o generație frumoasă de vulturași cu care ne mândrim. Campionii noștri. Pe ei îi ajută ca piteștenii să fie alături de FC Argeș, ca să simtă și ei când vor debuta, ce ai simțit tu când un stadion întreg cânta pentru FC Argeș și se urca pe gard la golurile tale.” 

Ii promitem domnului antrenor al FCSB că de acum va avea parte de toată atenția redactorilor noștri.