Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Cornel Ionică: Dacă prefectul va semna ordinul de încetare a mandatului meu,...

Cornel Ionică: Dacă prefectul va semna ordinul de încetare a mandatului meu, voi face contestație

pub@stiridepitesti

După ce liberalii din Consiliul Local Pitești  i-au solicitat prefectului Emilain Dragnea un răspuns privind semnarea ordinului de demitere a primarului Cornel Ionică, acesta a recțioant astăzi. Primarul spune că dacă Dragnea va semna, va face contestație.

Situația mea a avut o interpretare absolut în afara realității. Avocații mei au propus la ultima ședință a CL să propună dezbaterii prescrierea faptei, care s-a întâmplat în ceea ce mă privește. Nu m-am dus la niciun consilier să-l rog pentru acest demers. Eu nu puteam iniția acest proiect de hotărâre. Domnul Zidaru a insistat foarte mult să promoveze acest proiect. Colegii erau în biroul domnului viceprimar Apostoliceanu și le-am spus că renunț. Au venit în sală și nu s-a mai pus pe ordinea de zi. Avocații au spus că și în altă parte, în țară, s-a mai propus așa ceva. Și eu plătesc scump tâmpeniile mele, cu mâna mea mi-am făcut-o. Dar conflictul de interese este dezincriminat de Curtea Constituțională. Dacă prefectul va da totuși ordinul (n.r de demitere), voi face contestație”, a declarat Cornel Ionică citat de contraataculargesului.ro.

Pe de altă parte, Narcis Sofianu revine cu o nouă interpelare către prefect:”Mă așteptam ca prefectul Dragnea să fie mai precis în răspunsurile oficiale pe care le oferă și mai puțin solidar, în virtutea funcției pe care o exercită, cu PSD. Înțelegem toți că-l va demite pe Cornel Ionică în termen legal. Dar cetățenii Piteștiului așteaptă un răspuns concret. Așa că revin cu o întrebare: la ce dată îl veți demite, domnule Emilian Dragnea, pe Cornel Ionică pe motivul conflictelor de interese? Nu credeți oare că cetățenii Piteștiului sunt sătui de răspunsuri evazive și de tărăgănări inutile?”

Exit mobile version