Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport Zborrrr! Vulturașii rup pământul și cerul cu golurile lor. Un interviu necosmetizat...

Zborrrr! Vulturașii rup pământul și cerul cu golurile lor. Un interviu necosmetizat cu antrenorul micilor fotbaliști de la FC Argeș

pub@stiridepitesti

Avem cei mai talentați și frumoși copii fotbaliști. Băieții noștri de 14-15 ani s-au calificat în campionatul dedicat vârstei lor, alături de Steaua, Rapid, Dinamo etc. Ultima lor reușită a fost să învingă pe Roșiori cu 7-2.

Daniel Nicolae Ghiță, antrenor: Au fost 16 grupe, noi am fost în seria 9, și am câștigat. Suntem în primele grupe pe țară, câte 4 grupe de 4, așa e organizarea. Apoi primele se duc mai departe pe țară. In mai se va desfășura competiția, important este că noi am câștigat la Roșiori cu 7-2. Pe 15 aprilie este ședință la Federație și e posibil ca anumite meciuri să se joace și la noi. Ne-a fost foarte greu, pentru că majoritatea copiilor noștri sunt născuți în 2005, iar ceilalți copii, sunt din 2004. La vârsta lor contează 6-7 luni de diferență, sunt mai robuști. Noi am jucat cu copii mai mici.

Redactor: Ei să fie sănătoși. V-am văzut pe Facebook, mancați cartofi prăjiți după competiție… (râdem amândoi).

Daniel Nicolae Ghiță, antrenor: Da, am mers la un restaurant. Copiii și părinții sunt minunați și vă mulțumim, sunteți singurii din presă care ne sunați. Și e păcat, pentru ca avem copii foarte talentați. Ar trebui mai bine promovați.

Redactor: Noi vă mulțumim și felicitări!

Exit mobile version