Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport Sâmbătă, pe stadionul Nicolae Dobrin, FC Argeș aniversează 40 de ani de...

Sâmbătă, pe stadionul Nicolae Dobrin, FC Argeș aniversează 40 de ani de la câștigarea titlui de CAMPIOANĂ. Cristian Gentea: Vă așteptăm alături de noi

pub@stiridepitesti

La 24 iunie 1979, în fața a 20.000 de spectatori, pe stadionul Dinamo din Capitală, FC Argeș învingea, după un meci de infarct, cu scorul de 4-3.

După meci, în Sportul, cunoscutul și regretatul gazetar sportiv Ioan Chirilă scria: „Finala campionatului, așteptată cu un interes extraordinar, care a împuținat masiv numărul spectatorilor pe toate celelalte terenuri, s-a încheiat cu victoria meritată a piteștenilor, după un joc de mare tensiune, în care setea de victorie a dinamoviștilor a primit un veto din partea lui Dobrin, care a oferit tribunelor și telespectatorilor al nu mai știu câtelea meci al vieții sale, el fiind jucătorul care a dominat din toate punctele de vedere terenul.”

Sâmbătă, 3 august, pe stadionul Nicolae Dobrin, va fi aniversată câștigarea acestui titlu, la care vor participa toți fotbaliștii care au jucat în lotul cu care FC Argeș a câștigat două titluri de campioană. Președintele clubului, Cristian Gentea, pentru Știri de Pitești: Ne vom întâlni cu fostele noastre glorii la ora 11.00 pe stadion iar apoi vom avea o ceremonie și la Muzeul Județean. Cu această ocazie vom face tricouri pentru toți fotbaliștii cu numerele pe care le purtau atunci, iar evenimentul va fi urmat de o masă festivă! Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne fiți alături!”

Exit mobile version