Deputatul Simona Bucura Oprescu îi atrage atenția prefectului Emanuel Soare că banii alocați din fondul de rezervă al premierului nu trebuie acordați pe criterii politice. Bucura a dezvăluit la conferința de presă a PSD Ageș, că mai mulți primari au fost sunați aleatoriu pentru a fi întrebați despre ce proiecte au.

„De la Instituția Prefectului, săptămâna trecută, au foat sunați primari, doar PNL, pentru a-i îndruma să ceară finanţări din fondul de rezervă al premierului. Domnul prefect este primul care trebuie să respecte toate regulile. Banii, într-o țară europeană, nu sunt alocați pe criterii politice.”, a declarat Simona Bucura, secretar general al PSD Argeş.

Simona Bucura Oprescu a anunțat că mâine, în Parlament, la dezbaterile pe marginea moțiunii de cenzură inițiată împotriva ministrului Dezvoltării, va prezenta situația unor primării din Argeș conduse de către edili ai PSD care au fost lăsate să se descurce pe cont propriu în pandemie, în vreme ce primării cu edili de altă culoare politică au fost contactați pentru a primi fonduri speciale de la Guvern.