Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Ionică, despre Apostoliceanu și afirmațiile sale despre FC Argeș: ”Public poate să...

Ionică, despre Apostoliceanu și afirmațiile sale despre FC Argeș: ”Public poate să mănânce orice…”

pub@stiridepitesti

După ce viceprimarul Piteştiului, Sorin Apostoliceanu, a scris pe Facebook că el a inițiat hotărârea de  Consiliu Local,  prin care FC Argeș a fost finanțată din banii primăriei. Primarul Cornel Ionică a avut o reacţie de milioane.

 „Public poate să mânânce orice, public…păi ce am fost eu pe aici 20 de ani?Persoana respectivă (n.r: Sorin Apostoliceanu) face afirmații de dragul de a le face. L-a văzut cineva pe la stadion în afară de a face câteva poze? Eu ce am fost pe aici. Să vă spună toți cei de aici dacă s-a implicat? A semnat pentru că nu o puteam iniția eu, dar vă spun clar că nici nu a știut ce a semnat?”.

Întrebat de ce a semnat Apostoliceanu hotărârea, Ionică a răspuns:

„Pentru că am fost suspendat două săptămâni. Atunci s-a încălzit și s-a gândit că vrea primar…”

Răspunsul primarului a fost completat de Cristian Gentea: „Știți foarte bine că în perioada în care domnul primar a deținut această funcție, mai mult de 99% din proiecte au fost inițiate de domnul primar. Primăria, alături de Apă Canal și Salubritate, sunt acționari în societatea FC Argeș. Domnul primar nu putea să semneze proiectul pentru că era conflict de interese. Trebuia să semneze un viceprimar și știți bine că domnul Zidaru nu e cu fotbalul.” Intreaga declarație în înregistrarea de mai jos.

Exit mobile version