Săptămâna aceasta avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Transformare cămin C3 în clădire locuințe sociale”.
Lucrările de reabilitare și de modernizare au fost executate de S.C. DELTA TERMO CONSTRUCT S.R.L., valoarea totală a acestora fiind de 6.075.959,86 lei inclusiv TVA.
În cadrul investiției, finanțată din fonduri nerambursabile, au fost realizate 48 de garsoniere și 8 apartamente de două camere, folosindu-se integral parterul și cele 3 etaje existente. Au fost adăugate balcoane pe structură de metal ancorată de structura existentă, fiind astfel extins spațiul de locuit, și a fost reabilitat acoperișul.
De asemenea, rețeaua electrică a fost refăcută și s-a efectuat racordarea la rețeaua de gaze naturale a unei centrale termice comune pentru toate unitățile locative din imobil.
Pentru a asigura accesul în incintă, s-a realizat sistematizarea terenului aferent investiției. Au fost amenajate și o parcare, un mic spațiu de odihnă și agrement, precum și o platformă gospodărească.
Beneficiarii locuințelor din cadrul acestui imobil vor fi persoane cu situație socială și locativă dificilă, care sunt incluse în lista de prioritate, aprobată de către Consiliul Local al municipiului Pitești.