Un fost coleg de partid, din aceeași generație cu Sorin Apostoloceanu, îl contrazice pe fostul viceprimar PSD, actual candidat PNL la funcția de primar, în privința sodajului care îl dă câștigător. Mai mult, Dan Dumitrescu, numește plecare lui Apostoliceanu fix în brațele dușmanului politic cel puțin ciudată.

”Relațiile mele cu Sorin Apostoliceanu erau doar de respect de suprafață. Faptul că a plecat direct la partidul concurent…este o mutare ciudată. Și mai ciudată este decizia PNL de a-l primi, știindu-se cine este și de unde vine. Am văzut ultimul sondaj care îl scoate câștigător, de fapt noi avem 10 procente peste, deși Cristian Gentea a plecat cu un handicap de imagine, fiind mai puțin cunoscut, ceea ce s-a dovedit a fi bine, oamenii percepându-l ca pe o figură nouă, proaspătă.”, a declarat acesta în cadrul emisiunii Caleidoscop –Argeș Plus TV.

De fapt, chiar Sorin Apostoliceanu a declarat la o televiziune națională cu Gentea va fi viitorul primar al Piteștiului, după care a revenit asupra frazei scăpate inconștient.