Polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, în cursul nopții trecute, în jurul orei 23.00, despre producerea unui accident rutier pe DN 73, în localitatea Țițești.
Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Argeș, informează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 64 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DN73, din direcția Pitești către Câmpulung, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers spre stânga, fără sa se asigure, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 62 de ani, din Pitești.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului primului autoturism și rănirea ușoară a pasagerei, de 53 de ani, din același vehicul.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.