Lider al celui mai mare sindicat din România, cel de la Autoturisme Dacia din Mioveni, Nicolae Pavelescu este acum candidat al PSD Argeș pentru Camera Deputaților. A apărat mai bine de 20 de ani interesele angajaților de la Dacia, iar din postura de parlamentar își dorește să contribuie la îmbunătățirea situației tuturor salariaților din România.
“Direcțiile principale în care voi acționa sunt creșterea salariului minim după prognoza din program cu 30% realizată prin creșterea colectării și reducerea evaziunii fiscale, precum și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii prin programul de finanțare a IMM-urilor prin grant-uri, prin programe de start-up, prin acordarea de credite cu dobândă fixă către întreprinderile mici și mijlocii, iar ca rezultat obținut reducerea șomajului. O preocupare permanentă va fi modificarea legislației muncii în așa fel încât între angajat, angajator și stat să poată fi un echilibru, iar reducerea fiscalității pe muncă va fi o altă prioritate.”, declară Nicolae Pavelescu.

Articol comandat de Partidul Social Democrat, Organizația Județeana Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de SC.MBC NEWS PRESS.