Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Stiri Un traficant pe săptămână. Alt bărbat care încerca să vândă droguri, prins...

Un traficant pe săptămână. Alt bărbat care încerca să vândă droguri, prins în flagrant

pub@stiridepitesti

Un bărbat din București a fost depistat ieri de polițiști în Pitești în timp ce încerca să comercializeze droguri de mare risc. În urma perchezițiilor efectuate în București și Ilfov, la domiciliurile tânărului de 23 de ani, polițiștii au descoperit 150 de grame de cannabis, 5 grame de substanță pulverulentă susceptibilă a fi droguri de mare risc, un cântar electronic de precizie, 2 grindere, 24 de semințe de cannabis, precum şi alte obiecte şi înscrisuri.

Săptămâna trecută, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au prins în flagrant un alt bărbat de 40 de ani, tot din București, care încerca să vândă substanțe interzise de mare risc. În aceeași săptămână, în centrul Piteștiului, au fost reținuți trei bărbați pentru trafic de droguri.

„ După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Argeş, pentru dispunerea de măsuri preventive. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, informează IPJ Argeș.

Exit mobile version