Patru minori au fost reținuți de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, pentru viol și complicitate la viol. Victima este o adolescentă de 17 de ani, din comuna Corbeni.

„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 18 spre 19 martie a.c., trei tineri de 17 ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 17 ani, din Corbeni, împotriva voinței sale, aceasta fiind constrânsă, prin amenințare, de un minor de 14 ani. Totodată, au fost extinse cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la viol, fiind reținut un minor de 16 ani, care ar fi pus la dispoziție una dintre locuințele unde ar fi avut loc faptele.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Reamintim că, în același dosar, la data de 20 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au reţinut cinci persoane de sex bărbătesc, dintre care trei minori de 14, 16 şi 17 ani şi doi bărbaţi de 19 şi 26 de ani, bănuite de săvârșirea infracțiunii de viol, care sunt cercetate sub măsura arestului preventiv.