Un buldoexcavator și o mașină s-au lovit astăzi în comuna Pietroșani. Șoferița autoturismului, în vârstă de 71 de ani a fosr rănită și a ajuns la spital.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Șuici, care efectua lucrări cu un buldoexcavator, pe DJ 731-Pietroșani, la pătrunderea din zona unde efectua lucrări spre partea carosabilă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din direcția Pietroșani sprte Retevoiești, de o femeie de 71 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier a rezulat rănirea femeii, care a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații, cu diagnostic preliminar contuzie antebraț stânga și contuzie coloană cervicală. Conducătorul buldoexcavatorului a fost testat cu apartatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal”, informează IPJ Argeș.