Preluarea deșeurilor se efectuează exclusiv de la persoane fizice care au domiciliul pe raza orașului Mioveni, care au obligația de a nu aduce deșeuri provenite din alte activități (comerciale/industriale), altele decât cele generate în gospodării. Deșeurile vor fi aduse deja selectate pe categoriile următoare:

– Hârtie și carton / ambalaje din hârtie și carton

– Sticlă / ambalaje din sticlă

– Materiale plastice / ambalaje din materiale plastice

– Lemn / ambalaje din lemn

– Textile / ambalaje din materiale textile

– Ambalaje din materiale amestecate / compozite

– Deșeuri din echipamente electrice și electronice (televizoare, frigidere, mașini de spălat, computere, telefoane, radio-casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde, etc.)

– Deșeuri din baterii și acumulatori- Deșeuri voluminoase (saltele, mobilă, obiecte sanitare, covoare, șamd.).

Transportul deșeurilor se poate face fie în regie proprie, fie de către societatea noastră contra cost. Orar de funcționare: L – S: 08 – 14, D: Închis. Deșeurile provenite din construcții, precum și cele vegetale (chiar dacă provin din gospodărie) nu fac obiectul campaniei noastre. Pentru depunerea deșeurilor, cetățenii sunt așteptați la punctul de colectare de la Stația de epurare, Str. Stejarului, nr. 1, cartier Colibași, oraș Mioveni. Identificarea cetățenilor care transportă și predau deșeuri în punctele de colectare separată a deșeurilor se face în baza cărții de identitate. Informații suplimentare vor fi oferite la dispeceratul nostru la tel: 0348/457.102 sau 0736.202.067, transmite Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.