Românii s-au aliniat directivei vaccin. Și foarte bine că au facut-o. Numai că, s-au promis și niște bonuri în valoare de 100 de lei, pentru fiecare persoană vaccinată. Ca să nu mai amintim de celebra Loteria Vaccinaților. Argeșenii care s-au vaccinat toată vara și toamna nu au primit nimic până acum. Tot ce au primit, a fost un nume înscris pe un caiet, cu promisiunea: ”Vă sunăm noi!”. Reporterii Știri de Pitești au întrebat în nenumărate rânduri la Prefectura Argeș, iar răspunsurile au fost din ce în ce mai halucinante. Ultimul, din partea prefectului liberal, Radu Perianu, ne duce cu gândul la o mafie a bonurilor, numai că acestea nu există. Ce zice prefectul: ”La acest moment, există o situație a persoanelor care au acest drept. Este făcută de către Direcția de Sănătate Publică Argeș. Noi am cerut să fie creată o bază de date cu toți cei care au primit și care urmează să primească.  Cu date de identificare, numere de telefoane. Am vrut astfel să evităm și încercări de fraudă. Personalul din centre a întocmit registre. În ele sunt trecute datele despre care vă spuneam. Cât despre fonduri și termene, acestea vin din bugetul Ministerului Sănătății.

Deci, domnul prefect insinuează că se face o fraudă cu bonurile de vaccin, dar cine o face, dacă nimeni nu le-a mai văzut de luni bune?

Există o mafie a distribuirii bonurilor de vaccin în Argeș, și dacă da, cine o face și cum PNL-ul tace de atâtea luni? Oare noul președinte al PNL Argeș, Alina Gorghiu, știe despre acest lucru, știe cât de neputincios este (așa pare) prefectul de Argeș care a păstrat tăcerea în această privință? Până vă lămuriți domniile voastre cu funcțiile, caietele pe care s-au semnat vaccinații, cu banii ăia mulți pe care îi aveți de împărțit, oamenii nu au bani pentru sărbătorile de iarnă. Aș vrea să fiu un bun creștin, dar nu pot, așa că: Să vă fie rușine și sictir!