Sâmbătă, 29 ianuarie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat la cererea publicului, filmul „Little Joe”, cu Emily BeechamKerry Fox și Ben Whishaw în rolurile principale, în regia lui Jessica Hausner.

Alice, mamă singură, este o foarte dedicată fitogeneticiană, angajată într-o companie specializată în dezvoltarea unor specii noi de plante. Prin inginerie genetică, Alice a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, nu doar datorită frumuseții ei, ci și valorii terapeutice. Dacă e ținută la temperatura ideală, hrănită conform instrucțiunilor și dacă i se vorbește constant, planta își face fericit proprietarul. Deși politica internă a companiei o interzice, Alice își ia acasă un exemplar și i-l oferă cadou fiului ei, Joe. O botează împreună „Little Joe”. Însă pe măsură ce floarea lor crește, cresc și suspiciunile lui Alice că noua sa creație nu e chiar atât de inofensivă pe cât o sugerează numele de alint.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 30 ianuarie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Pisica verde”.

Regia îi aparține lui Constantinescu Narcis, în rolurile principale fiind Raul AndriciMara BaboianuBianca Diaconu și Andrei Iurcu.

Povestea urmărește un faimos detectiv revenind de la pensionare pentru rezolvarea unui ultim caz, un caz personal cu o complexitate aparte: o simplă seară de sâmbătă care a schimbat viețile a șase adolescenți pentru totdeauna. Punerea cap la cap a pieselor de puzzle va scoate la suprafață adevărul.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.