Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în prezența domnului Vlad Stefan NICULAE – Secretar de Stat MDLPA – și a domnului Dragos Horia BUHOCIU – director PNRR – MDLPA, am semnat contractul de finanțare pentru investiția „Construire, echipare și operaționalizare creșă pentru 40 de copii în #Golești, oraș #Ștefănești”.

Este un proiect la care țineam foarte mult, fiind prima #creșă din orașul Ștefănești, o investiție importantă pentru creșterea accesului la educație timpurie!

Construcția va avea regimul de înălțime parter, fiind structurată în 3 nuclee funcționale – administrativ (zona de acces), educativ (nucleul de copii) și tehnico-gospodăresc, cu spatii moderne de lucru, grupuri sanitare, coridoare, etc.

Creșa va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice, cât și cu panouri solare. Copiii vor beneficia și de un teren amenajat cu spații verzi și locuri de joacă.

Valoarea investiției este de 2.005.806,54 EUR fără TVA şi este finanţată prin Planul Național de Redresare și Reziliență/2022/C15- Educaţie.