Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie La Ștefănești se va sista furnizarea apei potabile

La Ștefănești se va sista furnizarea apei potabile

pub@stiridepitesti

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 23 noiembrie 2022, între orele 9 – 18, lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din Staţia de pompare Râul Doamnei. În acest interval orar alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă, fiind afectaţi utilizatorii din oraşul Ştefăneşti.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

 Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii în timp real a evoluţiei lucrărilor, utilizatorii pot intra pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Lucrări programate‟, iar pentru informaţii sau sesizarea oricăror probleme la reţelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la: tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: contact@apa-canal2000.ro.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.

Exit mobile version