Iulian Leon Rădulescu a fost înghițit de ape, în 2023, într-un oraș din Argeș! Bărbatul  a vrut să treacă un pârâu, pe ”podețul” improvizat dintr-un stâlp de electricitate, pe care sunt nevoite să traverseze opt familii de pe strada Progresului, din Curtea de Argeș.

Incă din 2021, oamenii fac petiții către autorități, pentru rezolvarea unei probleme care nu ar trebui să mai existe în secolul acesta, într-un oraș turistic și regal așa cum este Curtea de Argeș.

Documente care atestă nepăsarea autorităților de la Curtea de Argeș care s- au soldat cu moartea unui om in ziua de 20 ianuarie 2023

18.05 2021 Cetățenii din str.Progresului, Municipiul Curtea de Argeș, fac o peție către autoritățile din Argeș explicând faptul că albia pârâului Valea Iașului pe care sunt obligați să o treacă este impracticabilă și pentru mașini și pentru oameni, mai cu seamă în lunile ploioase iar viața oamenilor e pusă în pericol.

06 iulie 2021 Este eliberată autorizația de construcție pentru casa mamei și fratelui victimei aprobata de Primăria Curtea de Argeș deși este ilegal sa se dea autorizații de construcție fără amenajarea unui drum de acces.

11 iunie 2021: Primăria Curtea de Argeș prin adresa 19549/ 11 iunie 2021 raspunde la solicitările scrise ale locuitorilor din ianuarie 2021 și decembrie 2020 referitoare la construirea unui pod peste pârâul Valea Iașului, motivând că nu există buget pentru o astfel de investițe dar se analizează pe viitor.De fapt, podețul nu a fost bugetat nici în 2022 și nici în 2023.

14 iunie 2021: Administratorul public al Consiliului Județean Argeș- Marius Cristian Puiu îl trimite pe petiționar pentru construcția podețului la Primãria Curtea de Argeș , enunțand legile aferente.

14 iunie 2021 Prefectura Argeș trimite către Consiliul Local Curtea de Argeș și Primãria Curtea de Argeș o scrisoare prin care, în urma memoriului primit de la cetățeni și îi invită să ia masurile aferente pentru construirea unui podeț.

15 iunie 2021: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș scrie petiționarilor că a pus în vedere Primăriei Curtea de Argeș identificarea de soluții tehnice și financiare pentru asigurarea accesului la proprietățile din zona respectivă și admite că nu poate asigura în permanență autospeciale pentru traversarea podului improvizat.

8 iulie 2021: AJPIS informează unul dintre locuitorii din zonă, cu handicap că a trimis inspectori la Primãria Curtea de Argeș și le-a lăsat ca măsură a rezolvării problemei data de 31 decembrie 2022.

20 ianuarie 2023- Iulian Rădulescu, unul dintre locuitorii de acestă zonă își pierde viața, luat de apă când alunecă de pe podul improvizat.

22 ianuarie 2023: Trupul lui Iulian Leon Rãdulescu nu a fost găsit încă.

In ciuda acestei tragedii, ”podețul” încă există, constituind un imens pericol!