Reluăm curățenia de primăvară  în cartiere!

Am programat pentru joi, 9 martie, curățenia de primăvară în cartierul Racovița!
Echipele de la salubritate și spații verzi precum și o autospecială pentru măturat mecanizat vor interveni pentru măturarea tuturor străzilor și trotuarelor, greblarea zonelor verzi, ridicarea depozitărilor accidentale și pentru curățarea rigolelor.
Acţiunile specifice de primăvară vor continua în toate cartierele din oraș, atât pe arterele principale cât şi pe străzile secundare.
Facem astfel un apel către toți cetățenii să păstreze curățenia, să nu arunce deșeurile rezultate în gospodărie în locuri nepermise. Invităm toate persoanele fizice şi juridice (asociaţii de proprietari/locatari, societăţi comerciale, ca în această perioadă să contribuie la realizarea curăţeniei în oraș, prin luarea de măsuri care să ducă la curăţarea spaţiilor verzi, aleilor, trotuarelor şi a rigolelor stradale din perimetrul imobilelor de locuit.
În ceea ce privește deșeurile vegetale, provenite din activitățile de toaletare, locuitorii pot depozita crengile în fața locuințelor în vederea preluării acestora de către colegii noștri, însă această acțiune se va realiza numai în perioada în care sunt programate campaniile de colectare.
Sesizările sau sugestiile cu privire la desfășurarea campaniei de curățenie pot fi trimise prin următoarele mijloace:
✅ DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102
✅ Email – [email protected]
✅ Mioveni City App ��, sectiunea “Raportări incidente”. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.
Programul de curăţenie de primăvară poate fi influenţat de starea vremii, activităţile urmând a fi reprogramate în caz de condiţii meteo nefavorabile.
Vă mulțumim şi vă invităm să fiţi alături de noi în efortul comun de menţinere a curăţeniei oraşului.

SEdC Mioveni SRL
Birou Relații Publice și Comunicare