Primarul Liviu Năstase a semnat  contractul de finanțare a lucrărilor prevăzute în proiectul ”Reabilitare moderată la sediul Primăriei Căteasca”, derulat prin PNRR. Prin programul cu finanțare europeană 1.902.501,54 lei sunt accesați de localitate, bani nerambursabili.  Cu fonduri locale a fost amenajată o remiză pentru utilajele instituției și s-a făcut împrejmuirea cu gard nou.

”Lucrările la gospodăria de apă din satul Siliștea au fost finalizate și s-a realizat recepția la terminarea lucrărilor. Se fac probe, iar în cel mai scurt timp, gospodăria de apă va fi dată în funcțiune. Totodată, lucrările la rețeaua de canalizare din satele Căteasca, Coșeri, Catanele și Recea sunt în desfășurare, iar cele de la stația de epurare din satul Căteasca avansează într-un ritm frumos”, declară pentru ”Viața satului”, primarul Liviu Năstase.

totodată, cetățenii care nu și-au achitat obligațiile fiscale la buget trebuie să știe că taxele și impozitele locale se pot achita la sediul Primăriei Căteasca, luni-miercuri, între orele 08.00 – 16.30, joi între orele 8.00-18.00 și vineri, între orele 08.00 – 14.00. Contribuabilii, persoane fizice și juridice, care achită până la data de 31.03.2023, vor beneficia de bonificația de 10%. De asemenea, plata impozitelor se poate face și prin virament bancar. Conturile aferente fiecărui impozit și/sau taxe, precum și informații suplimentare se pot afla la numărul de telefon 0248.661.006.