La data de 08 decembrie 2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de „muşcături de animale”.
În urma prelevării amprentelor de la fragmentul mână dreaptă, găsită în noaptea de 8 spre 9 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a introducerii acestora în baza de date, polițiștii au reușit identificarea persoanei căreia îi aparține, respectiv un bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București.

Bănuit de omor este chiar fiul victimei, un tânăr de 25 de ani din Brașov.
Cei doi locuiau într-o garsonieră din oraș. Se pare că nu se înțelegeau, iar urmare a unui scandal în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, anul trecut, fiul și-ar fi strangulat tatăl. Ar fi urcat, apoi, cadavrul în mașină, l-ar fi dus pe culoarul Rucăr-Bran și l-ar fi aruncat într-o râpă, în zona Mateiaș.

La data de 26 ianuarie a.c., în continuarea cercetărilor privind cazul de omor, referitor la descoperirea, la data de 08 decembrie 2023, a unei părți de cadavru pe raza comunei Dragoslavele din județul Argeș, în urma desfăşurării cercetărilor la faţa locului, constatărilor medico-legale, audierii mai multor persoane, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta agravată a omorului), s-a dispus, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, reţinerea preventivă, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 25 de ani, din Brașov (fiul victimei).
Activitățile de urmărire penală constând în cercetări şi investigaţii cu caracter complex şi variat au fost desfășurate împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și Brigăzii Operațiuni Speciale Brașov. , se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Sursa foto – Observator